Grabify, web siteleri üzerinden sahte linkler oluşturarak kişinin IP adresini almaya yönelik hazırlanmış bir sitedir. Grabify ile sosyal mühendislik yapabilir veya kişinin IP adresini öğrenip ona hack saldırılarında bulunabilirsiniz. Kullanımı tamamen ücretsizdir. İsterseniz siteye bağış yaparak katkıda bulunabilirsiniz. Bu adresten siteye ulaşabilirsiniz:
Yönetim Paneli: Daha sonra Dashboard (Yönetim) paneline yönlendirileceksiniz. Buradan IP bilgilerini görebileceksiniz. Sahte URL (New URL) olarak görünecek. Kurbanınıza bu linki atacaksınız.
IP ve Bilgileri Öğrenme: Linke tıklanıldığı anda IP ve bazı bilgilerini öğreneceksiniz.
Not: Bu makale eğitim ve bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Oluşan herhangi bir hukuki sorunda mesuliyet kabul edilmez.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Grabify ile Neler Öğrenebilirsiniz?
Grabify sayesinde karşı tarafın:- Telefon modeli
- IP adresi
- Yaşadığı yer
- İnternet bilgileri
GRABIFY Nasıl Kullanılır?
URL Oluşturma: Site sizden bir URL yazmanızı isteyecek. Kurbana göndereceğiniz URL’yi yazın ve “Create URL” butonuna tıklayın.Yönetim Paneli: Daha sonra Dashboard (Yönetim) paneline yönlendirileceksiniz. Buradan IP bilgilerini görebileceksiniz. Sahte URL (New URL) olarak görünecek. Kurbanınıza bu linki atacaksınız.
IP ve Bilgileri Öğrenme: Linke tıklanıldığı anda IP ve bazı bilgilerini öğreneceksiniz.
Not: Bu makale eğitim ve bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Oluşan herhangi bir hukuki sorunda mesuliyet kabul edilmez.